Het energieloket van de gemeente 's-Hertogenbosch

Brabant woont slim

Het energieloket van de gemeente Den Bosch staat voor u klaar, kom snel kijken!

Geeft u ook een maandsalaris uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaart u geld, is uw huis 's winters warm en 's zomers lekker koel. Zonnepanelen? Ook dat is een goede investering! Het energieloket van de gemeente staat voor u klaar!

Brabant Woont Slim

Brabant Woont Slim komt voort uit de doelstelling in het Energieakkoord 2013 in elke regio van Nederland een energieloket in te richten waar inwoners terecht kunnen voor vragen en informatie over woningisolatie. Brabant Woont Slim wordt uitgevoerd door 13 verschillende gemeenten in de regio Brabant-Noord, energiecoöperaties en bedrijven. De deelnemende gemeentes zijn: Bernheze, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, Landerd, Meierijstad, Mill en Sint-Hubert, Oss, ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Uden en Vught.

Brabant Woont Slim wijst u de weg naar comfortabeler, voordeliger én groener wonen. In de hele regio werken energiecoöperaties, bedrijven, gemeenten en particulieren onder Brabant Woont Slim samen om de grootste opdracht van de 21e eeuw te realiseren. Samen brengen we een gedragsverandering op gang om bewoners te helpen met het verduurzamen van hun woning. Dit is nodig om de klimaatdoelstellingen te behalen en de opwarming van de aarde te verminderen. Iedere duurzame stap is er één en begint bij u!

Meer informatie

Wat is mijn energieverbruik?

Met onze energiecheck ziet u binnen één minuut wat uw energieverbruik is en ziet u direct of dit normaal is vergeleken met anderen in dezelfde woonsituatie. Ook laten we het energieverbruik van uw buurt zien. Betaalt u meer of minder dan de buren?

Op basis van uw adresgegevens kunnen we al een inschatting maken. U hoeft alleen uw postcode, huisnummer en gas- en energieverbruik in te vullen. Daarmee kunt u meteen uw verbruik vergelijken met uw buren en vergelijkbare woningen en weet u hoeveel u betaald in vergelijking met de buren.

Wilt u de testresultaten nog eens nakijken zodat u ze later kunt vergelijken met uw jaarafrekening? Vul dan uw e-mailadres in en u krijgt de uitslag direct in uw mail.

Naar de energiecheck